Actorul Vinod Thomas, găsit mort în mașină

Actorul Vinod Thomas a fost găsit mort în mașina parcată la un hotel de lângă Pampady din Kottayam, Kerala. Decesul actorului în vârstă de 45 de ani a fost anunțat după ce conducerea hotelului a informat că o persoană se afla de mult timp în mașina respectivă.

„L-am găsit așa în interiorul mașinii și l-am dus la un spital din apropiere. Medicii l-au examinat și l-au declarat mort”, a precizat poliția și a adăugat că trupul neînsuflețit a fost trimis la autopsie, pentru a se stabili cauza morții.

Vinod Thomas
Vinod Thomas (SURSA FOTO: Wikipedia)

Cauza decesului nu a fost dezvăluită

Cauza decesului lui Vinod Thomas nu a fost dezvăluită. Potrivit unor informații, cel mai probabil ar fi murit în urma inhalării de gaz otrăvitor din AC-ul mașinii. Polițiștii au spus că acest lucru ar putea fi confirmat doar după autopsie.

Thomas era cunoscut pentru rolurile în filme precum „Ayyappanum Koshyum”, „Natholi Oru Cheriya Meenalla”, „Oru Murai Vanth Paathaaya”, ”June”.

Popularul actor indian RS Shivaji a murit în Chennai

Actorul a murit la finele lunii trecute, în urma unui atac de cord. Acesta avea 66 de ani. Distribuit în filmele unor regizori cunoscuți, precum Kamal Haasan, Michael Madana Kama Rajan, Vikram, Sathya și Anbe Sivam, Shivaji și-a câștigat popularitatea în anii 80, jucând în cele mai iubite comedii indiene, scrie The Hindu.

Cariera cinematografică a lui Shivaji se întindea pe mai bine de patru decenii și i se atribuie câteva performanțe remarcabile în filme precum ”Apoorva Sagodharargal”, „Kolamavu Kokila” și „Dharala Prabhu”.

Născut pe 26 octombrie 1956, Santhanam a împărțit ecranul cu eroi precum Kamal Hassan, Rajinikanth, Ajit și Vijay și este cunoscut unei întregi generații de cinefili indieni pentru roluri din filme precum „Michael Madana Kamarajan”, „Kolamavu Kokila” și ”Gargi”. De asemenea, a lucrat ca asistent pentru regizori celebri, inclusiv cu fratele său, Santhana Bharathi, regretatul Pratap Pothen și P Vasu.

În plus, a fost asistent de cameră, inginer de sunet și producător. În anumite producții indiene a asigurat doar vocea unor personaje. Nu a avut studii speciale de artă cinematografică, dar a fost considerat un profesionist de către majoritatea artiștilor din industria filmului din sudul Indiei.

A trecut ușor de la roluri de comedie la roluri de dramă

La început, RS Shivaji a fost cunoscut ca actor de comedie, personajele sale fiind unele din cele mai amuzante. Apoi a început să primească roluri importante în drame, demostrând că poate juca orice și poate fi convingător și când interpreta personaje dramatice.

În ultimii ani, Shivaji a primit aprecierile criticilor pentru performanțele sale actoricești din filme precum „Kolamavu” și „Gargi”. Abilitatea sa de a se adapta la diverse roluri a fost recunoscută și apreciată atât de public, cât și de critica de specialitate.

Actorul indian Mohan a decedat în condiții suspecte

Ultima apariție a lui RS Shivaji pe marele ecran a fost în filmul „Lucky Man”, alături de Yogi Babu, producția fiind lansată în cinematografe cu doar o zi înainte de moartea sa. Cei care l-au admirat au postat pe social media mesaje de condoleanțe. Cineastul Ramesh Bala a comentat pe X, fostă Twitter, următorul mesaj:

„Actor de comedie/personaj tamil popular #RSShivaji a murit în Chennai în această dimineață. A jucat în filmul LuckyMan, lansat cu o zi în urmă, și a interpretat, ani la rând, mai multe roluri memorabile, inclusiv #ApoorvaSagodharargal. Fie ca sufletul lui să se odihnească în pace!”

Luna trecută, actorul indian Mohan a decedat în condiții suspecte. Cadavrul actorului a fost găsit de localnici pe o stradă din apropierea templului Thiruparkundram, din Madurai. Actorul, în vârstă de 60 de ani, a jucat în numeroase comedii, mai mult în roluri secundare.