Marea lovitură încasată de Pepe! Artistul e terminat iar cel care a pus totul la cale este chiar socrul său, tatăl Ralucăi Patramă. Mai exact, acesta l-ar fi pus pe îndrăgitul artist să semneze un contract înainte de nunta cu Raluca. Înainte de nunta cu Raluca, Pepe ar fi fost îndemnat de socrul lui să semneze un contract în care scrie că nu va avea nicio pretenție materială la bunurile soției lui, în cazul unui divorț.

Cu alte cuvinte, în caz de divorț, Pepe nu ar ieși cu foarte mulți bani cu cât s-ar fi așteptat mulți. În plus, fetițele ar urma să crească în continuare alături de mama lor. Potrivit unor informații publicate de playtech.ro, în anul 2012, înainte de marea nuntă, Ion Pastramă i-a cerut lui Pepe să semneze un contract prin care a fost obligat să renunțe la orice viitoare pretenții materiale din partea viitoarei sale soții. Mai mult decât atât, grădinița în care Pepe a investit peste 450.000 de euro va rămâne tot în posesia Ralucăi. În urmă cu ceva timp, fosta soție a artistului a declarat că ea s-a ocupat în totalitate de tot ceea ce a ținut de amenajarea și angajații instituției, dat fiind faptul că Pepe era ocupat cu concertele.

Raluca și Pepe doi au mai avut o afacere, care, deși pornise bine, a fost închisă din cauza pandemiei. Este vorba despre un salon de înfrumusețare.

„Vă anunțăm, cu părere de rău, că dată fiind situația actuală, salonul se va închide pe o perioada nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni niște probleme ce ar putea escalada în condițiile în care, indiferent de cât de precauți am fi lucrurile se pot întampla. Vom rămâne alături de voi online și sperăm să ne revedem cu bine!”, spunea Pepe la vremea respectivă, chiar în plină pandemie de COVID.