Gala Excelența în Management reprezintă unul dintre numeroasele evenimente de tradiție organizate de revista Capital și este dedicată prezentării și premierii managerilor din România cu rezultate remarcabile și care reușesc să facă performanță, indiferent din industria din care fac parte sau de departamentul pe care îl conduc. 

Managerii ce vor fi prezentați în cadrul evenimentului au fost incluși în Capital Top 100 Manageri, un proiect în cadrul căruia redacția Capital a analizat performanțele șefilor de departamente de la companii din toate domeniile de activitate, urmărind rezultatele, deciziile și acțiunile relevante desfășurate de aceștia în anul precedent.

Capital Top 100 Manageri este structurat pe 10 categorii: CEO, CFO, COO, Marketing, PR, Vânzări, CSR, HR, Administrator Public, Director Medicali.

Gala Capital Excelența în Management va avea loc marți, 19 aprilie 2022, începând cu ora 19.30, la Face Convention Center și difuzată pe:

Facebook Capital România: https://www.facebook.com/capital.ro/
Facebook evz.ro: https://www.facebook.com/evz.ro/
Pagina de Youtube EVZ Capital: https://www.youtube.com/channel/UCSISsavaXZVeP79HAXu9Ssw 

Gala Capital Excelența în Management este realizată cu sprijinul partenerilor: Catena, Romgaz, Reciclad’OR, Rewire Interior Design, Face Convention Center.

Revista Capital Top 100 Manageri va fi disponibilă din 20 aprilie la punctele de difuzare a presei și online www.agoramag.ro.