Pe piața muncii există o specie aparte! Este vorba despre cei care armonizează interesele patronilor cu cele ale angajaților, pe cele ale clienților cu furnizorii și care nu uită niciodată să ofere statului ceea ce este, după lege, al acestuia. Este vorba, binețnțeles, despre managerii companiilor active în economie. Rolul lor pare de cele mai multe ori de domeniul imposibilului. Și, totuși, ei reușesc de fiecare data să găsească soluții la problemele apărute.
În semn de recunoaștere față de toate aceste eforturi care rămân de cele mai multe ori în spatele ușilor închise, Capital organizează în fiecare an o gala în cadrul căreia premiază excelența în management. Cei mai buni manageri din anumite categorii considerate relevante sunt recunoscuți în fața marelui public și premiați pentru meritele deosebite pe care le-au avut.
Creșterea economică pe care o dorim cu toții este realizată de oamenii care muncesc. Iar un mare rol în tot acest process îl au cei care țin cârma companiilor, departamentelor și finanțelor, fie că vorbim despre firmele private, fie că ne referim la cele ale statului. Manageri excepționali putem găsi la oricare dintre aceste categorii de organizații.
Andrei Frimescu, director de marketing la Game World Romania și Virgil Munteanu, director executiv la Editura Evenimentul și Capital au explicat mai multe despre implicarea managerilor în business și viața socială la emisiunea CapitalTV: