Piraeus Bank Roamania (PBR) si-a innoit de curand echipa. Potrivit unui comunicat al bancii, in functia de Director General Adjunct a fost numit George Alberts, iar in functia de Director Operatiuni si IT a fost numit George Constantinescu.


Anterior numirii sale in cadrul PBR, George Alberts a detinut functii importante in cadrul ABNAmro Bank, Banca Tiriac, a fost cofondator al Motoractive Leasing si unul din initiatorii Expert Credit Bureau.



Experienta profesionala a noului director de Operatiuni si IT, George Constantinescu, include nume precum ING Bank, Banca Tiriac sau Banc Post.



Potrivit comunicatului de presa, cele doua numiri au fost facute in concordanta cu strategia de dezvoltare a Piraeus Bank Romania.



In primele opt luni ale anului 2005, Piraeus Bank a inregistrat un profit net de peste 3,2 milioane de euro, de peste doua ori mai mare decat rezultatul obtinut in aceeasi perioada a anului trecut. Banca estimeaza o crestere a activelor pana la 510 milioane de euro, in decembrie curent, dupa ce in august anul trecut a depasit pragul de 400 de milioane de euro.



In prezent, Piraeus Bank Romania opereaza in 23 sucursale situate in principalele orase din tara: Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Targu Mures, Timisoara, principalul obiectiv al programului de extindere al bancii fiind dezvoltarea unei retele de minim 50 de sucursale pana la sfarsitul anului 2006.





Sursa: Capital, 21 septembrie 2005