Maria Apostol era cunoscută în PRO drept „mâna dreaptă a lui Adrian Sârbu” și cea care a gestionat cu o mână de fier imaginea vedetelor Pro TV.

Potrivit surselor REPORTER VIRTUAL, despărțirea s-a petrecut prin acordul părților, la solicitarea noului Director general al PRO TV, lituanianul Aleksander Cesnavicius, care și-a început mandatul de la 1 decembrie 2013. El a înlocuit-o pe românca Anca Budinschi, care a trecut pe poziția de Director adjunct și Director de programe.

La inceputul anului a expirat, oficial, si contractul dintre CME si Adrian Sarbu, care a demisionat din functiile de CEO si presedinte al grupului international in august 2013. Atunci, partile au decis ca Sarbu sa mai ramana in companie pana la 1 ianuarie 2014, el fiind insa inlocuit efectiv in septembrie, cand locul lui a fost luat de doi co-CEO apropiati conglomeratului Time Warner.

După demisia din august a lui Adrian Sârbu, Central European Media Enterprises Ltd. (CME) a anunţat că directorul financiar şi Vice-Preşedintele au decis să plece şi ei din companie. Astfel, David Sach, Chief Financial Officer, au părăsit compania pe data de 29 octombrie a anului trecut. Anthony Chhoy, Vice-Preşedintele CME, cel care se ocupa de Strategie şi Operaţiuni, şi-a dat de asemenea demisia şi a plecat din companie pe data de 15 noiembrie. Cele două demisii, atât a Directorului Financiar cât şi cea a Vice-Preşedintelui, vin la doar două luni după demisia lui Adrian Sârbu, care deţinea în CME atât funcţia de Director cât şi pe cea de Preşedinte. În luna noiembrie a anului trecut, Anca Budinschi, director general al Pro TV, a fost înlocuită la conducerea companiei de lituanianul Aleksander Cesnavicius.

De asemenea, Ciprian Stancu, șef al vânzărilor, pe șase țări, al companiei Central European Media Enterprises, a părăsit compania, cu începere de la 1 decembrie 2013.

Știre în curs de actualizare