Părinții lui Smiley și-au dorit foarte mult ca fiul lor să își oficializeze povestea de dragoste și în fața lui Dumnezeu, iar asta s-a și întâmplat. Tot momentul a fost foarte emoționant pentru familie și prieteni.

Într-un interviu pentru PRO TV, mama cântărețului a subliniat că „Este un moment pe care ni-l doream și îl așteptam!”

De asemenea, tatăl lui Smiley a adăugat că „cel mai frumos moment a fost momentul în care au spus DA”.

Cum se înțelege mama lui Smiley cu Gina Pistol?

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…) Sunt o bunică ce și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră, suntem fericiți”, a precizat aceasta.

Mama lui Smiley a transmis și un mesaj emoționant pentru proaspeții căsătoriți. „Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”, a spus Ioana Maria.

Gina Pistol și Smiley și-au dorit să aibă o nuntă lejeră, unde invitații să se simtă în largul lor. Astfel că atunci când au împărțit invitațiile, cei doi au pus niște condiții celor care au avut plăcerea de a fi alături de ei în ziua cea mare. Mai exact, fără tocuri, rochii strâmte și cămăși cambrate.

Ținutele să fie simple, lejere, iar invitații să fie îmbrăcați casual și cu pantofi sport. În locația unde a avut loc nunta e piatră cubică. Așa că pentru femei era mai dificil să poarte tocuri. Gina și Smiley s-au gândit la toate variantele și au ales ce a fost cel mai potrivit pentru invitații lor, potrivit cancan.ro.

Gina Pistol și-a păstrat numele de familie după căsătorie. De ce a ales acest lucru?

Gina Pistol și-a păstrat numele de familie Prezentatoarea de la Antena 1 a preferat să își păstreze și numele de familie, astfel că după căsătoria cu Smiley, numele ei este acum Maria Pistol Georgeta. „Am păstrat și numele meu, pentru că un numerolog mi-a spus că este de bine”, a declarat Gina Pistol. 

Cei doi au ales unde vor petrece luna de miere. Aceștia și-au luat o vacanță în sudul Franței.

„Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt.

Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mărturisit Smiley.