Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, mărturisește pentru ”Asta-i România!”, după două luni de teroare, că încă își așteaptă copilul „să apară la poartă“. Mai mult, aceasta a precizat că fiica ei este încă în viață.

”Pentru un copil te chinuiești de când îl naști. Și vine unul, la 15 ani, și ți-l ia de la poartă să-l ducă la Caracal, și îl chinuie. Aștept ca Dumnezeu să vină să mi-o aducă la poartă. Simt asta, am sentimentul că va intra pe poartă din nou și eu o să îmbrățișez. Cu speranța asta trăiesc zi de zi de două luni. Poate să spună cine ce vrea, inclusiv IML, copilul meu nu e mort!”, a spus mama Alexandrei Măceșanu.

De asemenea, aceasta a afirmat cu tărie că Dincă nu este un criminal, și că doar acoperă pe cineva. În plus, mama Alexandrei Măceșanu a declarat că nu a putut să vadă „monstrul“, și că știe că lui Dincă îi este bine la închisoare.

”Nu puteam să ies să-l văd. Nu aș fi rezistat fizic să-l văd în față. Am înțeles că era îngrijit, acum e tuns și aranjat. Îi e bine acolo, la pușcărie. Cred că nu are nicio problemă psihică. Cred că știe ceea ce face, ce spune, deși nu spune adevărul. Mi s-a părut foarte liniștit, calm. Le povestea anchetatorilor ca și cum ar povesti ceva copiilor. Ceva nu se leagă. Eu cred cu tărie că Dincă nu e un criminal, ci doar acoperă pe cineva. Anchetatorii să nu-l mai plimbe pe Dincă, ci să caute și în altă parte”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu în interviul de la ”Asta-i România!”.