Cea mai recentă investiţie este cea a MedLife, care intră pe o nouă nişă şi a inaugurat un centru de diagnostic şi tratament al cancerului mamar. Centrul funcţionează în cadrul spitalului de ortopedie şi chirurgie plastică pe care îl are în Capitală. 
MedLife mai are opt centre de excelenţă, specializate în fiziokinetoterapie şi recuperare medicală, gastroenterologie, medicina materno-Fetală şi reproducere umană, psihiatrie şi psihoterapie, proctologie, osteoporoză, obezitate, boli tiroidiene, dermatologie şi herniologie.
MedLife a continuat să îşi consolideze poziţia de lider de piaţa serviciilor medicale private, înregistrând in primele şase luni ale acestui an o cifra de afaceri la nivel de grup de 35,2 milioane euro, în creştere cu 17% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de 58,8 milioane euro, în crestere cu 20% fată de rezultatele din anul precedent.
O altă investiţie este cea a Medicover, care a deschis o clinică cu o suprafaţă închiriabila de 250 metri pătraţi în clădirea H5 a parcului de birouri West Gate, amplasat în zona de vest a Capitalei.
Şi grupul italian Monza a inaugurat oficial o secţie de chirurgie cardiovasculară în cadrul spitalului pe care îl operează în Bucureşti şi care a fost deschis în vara trecută, în urma unor investiţii de 40 milioane de euro.