Mădălina Ghenea (32 de ani) pare să-și fi revenit de pe urma relației tumultoase pe care a avut-o cu românul Matei Stratan. Acum, ea a fost surprinsă în vacantă alături de iubitul ei milionar. Este vorba de italianul Leonardo Maria Del Vecchio cu care Mădălina Ghenea a început o relație în urmă cu ceva vreme.

În aceste zile, cei doi se relaxează în Portofino, unde au fost surprinși de paparazzi la plajă.

Italianul este un model faimos și fiul fondatorului companiei Luxottica, specializată în producerea și comerțul cu ochelari.

Conform unui top Forbes din 2019, tatăl acestuia este cel mai bogat om de afaceri din Italia, având o avere estimată la 24,7 milioane de dolari.

Deși cei doi formează un cuplu de ceva vreme, Mădălina l-a ținut departe de ochii presei. Mădălina și Leonardo Maria Del Vecchio au fost surprinși însă la concertul susținut de Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl. Înainte de relația cu Mădălina, Leonardo Del Vecchio a fost logodit cu Alessia Tedeschi, un fotomodel din Abruzzo.

De cealaltă parte, Mădălina a avut relații cu mai mulți bărbați celebri, printre care Gerard Butler, Michael Fassbender și Louis Hamilton. Ea are o fetiță cu Matei Stratan, cu care a fost într-o relație de 2 ani de zile.

Și-a început cariera în domeniul modei încă de la 15 ani când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat de asemenea la prezentări de modă în toată lumea, motiv pentru care se declară „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză”. Printre reclamele cele mai cunoscute se numără cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller.

Ca actriță a debutat în anul 2011, în rolul Irinei din filmul italian „I soliti idiotic”.

În România, a intrat în atenția presei odată cu videoclipul „Il tempo tra di noi” a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț.

 

Sursa foto: Profimedia