De câteva luni, Mădălina Ghenea formează un cuplu cu unul dintre cei mai bogați oameni din Italia, Leonardo Maria del Vecchio. Acesta are 24 de ani și este fiul fondatorului Luxottica, care are o avere estimată la 24 de miliarde de euro.

Cei doi se pare că se înțeleg foarte bine și urmează chiar să se mute împreună, scrie wowbiz.ro.

Mădălina și Leonardo Maria del Vecchio

Înainte de relația cu Mădălina, Leonardo Del Vecchio a fost logodit cu Alessia Tedeschi, un fotomodel din Abruzzo. De cealaltă parte, Mădălina a avut relații cu mai mulți bărbați celebri, printre care Gerard Butler, Michael Fassbender și Louis Hamilton. Ea are o fetiță cu Matei Stratan, cu care a fost într-o relație de 2 ani de zile.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan

Cine este Mădălina Ghenea

Și-a început cariera în domeniul modei încă de la 15 ani când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat de asemenea la prezentări de modă în toată lumea, motiv pentru care se declară „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză”. Printre reclamele cele mai cunoscute se numără cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller.

Ca actriță a debutat în anul 2011, în rolul Irinei din filmul italian „I soliti idiotic”.

În România, a intrat în atenția presei odată cu videoclipul „Il tempo tra di noi” a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț.