Madalina Ghenea a explodat. Ea s-a decis să vorbească despre presupusul iubit fotbalist. Ghenea a emis un comunicat de presa, prin intermediul avocatilor sai, prin care neaga orice relatie cu italianul Nicolo Zaniolom, în vârstă de 21 de ani.

Mesajul a fost publicat pe pagina de Instagram a Madalinei si precizeaza urmatoarele:

“In numele doamnei Madalina Ghenea, clientul nostru, comunicam urmatoarele:

1 – Nu este adevarat ca exista o relatie sentimentala intre Madalina Ghenea si Nicolo Zaniolo.

2 – Madalina Ghenea si Nicolo Zaniolo s-au intalnit o singura data.

3 – Clientul nostru este mama unui copil, care nu trebuie sa fie suparat sau implicat in aceste minciuni media.

4 – Clientul nostru va lua masurile adecvate impotriva celor care exploateaza aceasta inventie si impotriva celor care si-au permis sa o critice in vreun fel”.

Cine este fotbalistul

Despre fotbalistul lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, s-a scris că ar avea o realație cu Mădălina Ghenea. Presa ar mai fi dezvăluit că fotbalistul lui AS Roma a aflat o veste șoc: fosta lui iubită este însărcinată.

În vârstă de 21 de ani, Nicolo Zaniolo a avut până nu de mult o relaţie cu Sara Scaperrotta, însă cei doi s-au despărţit în urmă cu câteva săptămâni. În momentul în care a aflat că, după ce s-a despărţit de ea, Zaniolo ar fi început o relaţia cu Mădălina Ghenea, Sara a şters de pe reţelele de socializare toate pozele pe care le avea cu fotbalistul. Între timp, însă Zaniolo a aflat de la fosta lui iubită că va fi tată, tânăra fiind însărcinată.

“Câteodată, atunci când eram împreună şi locuiam împreună, visam să avem o familie, nu pot să neg asta, însă lucrurile s-au schimbat între timp, iar atunci când mi-a spus că este însărcinată am fost foarte sincer cu ea şi i-am spus că nu mă simt pregătit pentru o asemenea responsabilitate, mai ales că nu mai suntem împreună, dar ea a decis să continue cu sarcina. O alegere pe care o respect şi pe care mi-o asum”, a declarat Zaniolo pentru gazzetta.it.