Mădălina Dobrovolschi a anunțat că revine în televiziune! Jurnalista va modera o emisiune difuzată de Televiziunea Română. Aceasta a venit cu un mesaj pe contul său de Facebook prin care a anunțat că emisiunea „Ţară, ţară, cine eşti?” va avea premiera pe 30 septembrie.

„Dragi prieteni, am o veste foarte frumoasă! Ne revedem la tv! „Ţară, ţară, cine eşti?”, în premieră la TVR. O întrebare al cărei răspuns îl aflăm în fiecare vineri, la TVR 1, de la ora 18.55”, a scris Dobrovolschi pe Facebook.

Emisiunea va avea un format inedit

Emisiunea moderată de Dobrovolschi va avea un format inedit, primul de acest gen, care contrapune două aspecte ale României: una a problemelor şi alta a soluţiilor. Fiecare ediţie va avea câte doi invitaţi – unul care cunoaşte foarte bine tema din perspectivă profesională şi altul care reprezintă un exemplu de bună practică despre cum a reuşit să rezolve pe cont propriu problema pusă în discuţie.

Pe fonul discuţiilor se vor derula reportaje şi imagini adecvate, un rol important având şi filmuleţele primite din toată ţara, de la oameni care au găsit în plan local soluţii la temele dezbătute. Emisiunea va fi difuzată din 30 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 18.55, la TVR 1.

„Este o bucurie pentru mine reîntoarcerea în lumea pe care o cunosc cel mai bine şi care a fost mereu cea mai apropiată de sufletul meu – televiziunea. Şi mă întorc oferind publicului un proiect de suflet. O emisiune care este dedicată nu problemelor, ci soluţiilor, o emisiune în care vedem că indiferent în câte topuri negative ar fi aşezată România, sunt oameni care reuşesc să găsească rezolvări”, a declarat Mădălina Dobrovolschi.

Mădălina Dobrovolschi a devenit purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale pe 1 septembrie 2016

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat pe 1 septembrie 2016 decretul de numire în funcţia de Consilier de Stat a Mădălinei Dobrovolschi, care devenea şi purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale. Mădălina Dobrovolschi a lucrat anterior la posturile Antena 3, B1TV, iar apoi, în ianuarie 2016, a început să lucreze la TVR.

Jurnalista Mădălina Dobrovolschi a demisionat pe 19 decembrie 2019 din funcţia de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale. Tot atunci, s-a încheiat primul mandat al lui Klaus Iohannis în calitate de președinte al României. Dobrovolschi a venit cu un mesaj de mulțumire preşedintelui pentru susţinere şi încredere şi a afirmat că se pregăteşte pentru noi proiecte.