Lumia 735 este construit pentru apeluri prin Skype și realizarea de selfie-uri, iar Lumia 830 oferă un design premium, tehnologie PureView și servicii Microsoft integrate, la un preț accesibil.

"Cu ajutorul tehnologiei PureView, al încărcării wireless şi al multor altor caracteristici importante, Lumia 830 oferă cele mai bune inovaţii şi experienţe ale vârfurilor noastrede gamă, la un preţ mai accesibil, astfel subliniindu-se angajamentul Microsoft de a oferi un smartphone cu Windows Phone 8.1 pentru toată lumea", a declarat Rossen Petkov, General Manager, Microsoft Devices România și Balcani.

Lumia 830 va fi disponibil la partenerii din România începând cu această săptămână. Terminalul va fi disponibil într-o gamă variată de culori, incluzând portocaliu aprins, verde aprins, alb si negru.

Dispunând de o cameră frontală cu unghi larg, un preţ optim pentru performanţele incluse şi un design atractiv, de dimensiuni reduse, toate acestea fiind integrate experiențelor personale oferite de Microsoft, Lumia 735 permite captarea cu uşurinţă a mai multor imagini şi o partajare extinsă ainformațiilor dorite.

Pe lângă conectivitatea 4G LTE, Lumia 735 oferă posibilități remarcabile de personalizare, posibile prin intermediul sistemului de operare Windows 8.1. Lumia 730 va fi disponibil la partenerii din România începând cu această săptămână. Terminalul va fi disponibil într-o gamă variată de culori, incluzând portocaliu aprins, verde aprins şi culori neutre dar elegante, precum gri închis şi alb.