Producţia a crescut cu 3,5% faţă de 2014, datorită cantităţilor mai ridicate extrase de la zăcămintele din Marea Caspică şi de la West Qurna-2 din Irak. 

Marţi, cotaţia barilului de petrol Brent cu livrare în luna februarie era în creştere cu 1,17 dolari, până la 37,79 dolari, în timp ce la bursa New York Mercantile Exchange (Nymex) cotaţia barilului de ţiţei light sweet crude (WTI) era în creştere cu 1,06 dolari, până la 37,89 dolari. 

Lukoil este al doilea mare producător de petrol din Rusia, cu o producţie totală de hidrocarburi de 2,22 milioane barili de echivalent petrol pe zi în 2014. De asemenea, Lukoil este cea mai mare companie petrolieră privată din Rusia responsabilă pentru 16% din producţia de ţiţei brut şi 17% din petrolul rafinat în Rusia. 

În România, Lukoil se află pe locul al treilea pe piaţa distribuţiei de carburanţi, cu un lanţ de 301 de benzinării. De asemenea, compania gestionează nouă depozite de carburanţi. În cadrul operaţiunilor din România ale Lukoil lucrează circa 3.500 de angajaţi, din care 2.500 pe platforma de la Petrotel. AGERPRES