Împrumuturi pentru nuntă

Îndrăgostiții se îndatorează deseori pentru a da o petrecere mare. Mulți se așteaptă ca petrecerea să fie răsplătită cu daruri de la prieteni și rude, în timp ce unii nici măcar nu se bazează pe asta, doar tânjesc orbește să facă ziua specială. Experții financiari consideră că împrumuturile de nuntă sunt o decizie extrem de riscantă și necugetată.

Există statistici înfricoșătoare care arată că multe astfel de cupluri reușesc să divorțeze înainte de a rambursa împrumutul. Experții ne sfătuiesc să nu luăm un împrumut pentru nuntă și să organizăm petrecerea în funcție de bugetul real al fiecăruia.

Împrumuturi pentru status

În societatea noastră, există o concepție greșită comună conform căreia aparatele și accesoriile scumpe ale mărcilor celebre sunt un indicator al statutului și influențează atitudinea celorlalți. Acesta este motivul pentru care multe persoane reușesc să cumpere ultimul model de iPhone pe credit, cu un salariu care nu ajunge nici măcar pentru a acoperi jumătate din costul gadgetului de mare renume. Astfel de împrumuturi îl duc pe împrumutat într-o capcană a datoriilor, deoarece pentru o achiziție din buzunar, va trebui să plătiți și o sumă frumușică de dobânzi. Experții MyCredy vă sfătuiesc să nu luați împrumuturi pentru aparate scumpe și să alegeți mărci mai puțin cunoscute.

Împrumuturi pentru investiții

Este important să înțelegem că nu există bani ușor de câștigat și că orice investiție reprezintă un risc mare. Acesta este motivul pentru care experții vă sfătuiesc cu tărie să investiți doar banii proprii, și nu banii din credit. Dacă investiția banilor împrumutați nu funcționează, nu veți câștiga niciun ban și veți ajunge să aveți datorii, ceea ce reprezintă un risc nerezonabil.

Dacă nu puteți evita un împrumut, cei mai buni termeni și condiții pentru împrumuturi online rapide, împrumuturi de consum și împrumuturi în numerar pot fi găsiți cu ușurință pe MyCredy, serviciul de comparare a serviciilor financiare.