Persoana care va prelua această funcție va fi responsabilă cu design-ul tehnic și cu implementarea unui soft de traduceri. Va trebui să se ocupe de organizarea testelor, de implementarea de noi module, de trecerea la noile tehnologii, de diagnosticarea și corectarea greșelilor în soft-ul lansat.

Pentru a putea participa la procesul de selecție, trebuie să ai o experiență de inginer software în C#.NET. De asemenea, trebuie să poți demonstra că ai experiență de lucră cu următoarele tehnologii: VS 201x, TFS, .Net 4.5, WinForms, WPF, WCF, ASP.NET MVC, REST, JavaScript, Jquery, LINQ, baze de date MSSQL etc.

În ceea ce privește studiile, este necesară absolvirea masteratului în științele calculatoarelor, sau o calificare echivalentă dobândită prin experiență.

Anunțul de recrutare nu precizează nivelul salarial, oferta finală urmând a fi negociată în urma interviului. Totuși, angajatorul spune în anunț că oferă ore de lucru flexibile, asigurare medicală, bonusuri de performanță, tichete de masă, abonament la activități sportive, decontarea costurilor de transport, zile de vacanță suplimentare, teambuilding-uri și training-uri, petreceri, precum și reduceri pentru diverse servicii locale.

Află AICI mai multe detalii despre jobul de Senior .Net Developer la Cluj-Napoca și transmite CV-ul dacă ți se potrivește.