Lucian Bode a menționat că în 2021 a avut loc căderea unui Guvern, la care PNL a participat. Secretarul general al partidului a subliniat că liberalii au rămas în angajamentul lor de a dezvolta România. Aceste remarci au fost făcute în cadrul evenimentului de joi, la lansarea candidaților la alegerile filialei PNL Satu Mare.

El a subliniat că,PNL s-a concentrat pe dezvoltarea țării. În acest timp, alți politicieni au ales să plece de la guvernare.

„Vă aduceţi aminte că în 2021 a căzut un Guvern. A căzut un Guvern din care făcea parte şi PNL, pentru acest motiv, pentru că noi liberalii ne-am încăpăţânat să dezvoltăm România. Am spus că acest proiect este vital pentru România, alţii au aplaudat sau au aplaudat singuri şi au plecat de la guvernare. E treaba lor”, a comentat acesta.

Eforturile de dezvoltare prin Programul „Anghel Saligny”

Lucian Bode a evidențiat eforturile de dezvoltare ale PNL prin Programul Național „Anghel Saligny”. El a subliniat că partidul a demonstrat capacitatea de a construi și în perioade de criză, aducând fonduri europene.

În plus, a avut cel mai mare portofoliu de proiecte lansate pe o traiectorie ireversibilă a implementării.

„Noi am rămas aici în guvernare şi am dezvoltat România, prin Programul Naţional «Anghel Saligny».

Am demonstrat în guvernări liberale se poate să construieşti şi în perioada de criză, că se poate să aduci fonduri europene şi să ai cel mai mare portofoliu de proiecte lansate pe o traiectorie ireversibilă a implementării”, a afirmat Lucian Bode, la evenimentul de joi de lansare a candidaţilor la alegeri ai filialei PNL Satu Mare.

Lucian Bode susține că unii politicieni vor rămâne la jocuri cu mize mici

Lucian Bode i-a îndemnat pe liberali să acționeze ca o echipă unită și ferm angajată în dezvoltarea proiectului liberal în Satu Mare. El a remarcat că unii politicieni locali sunt prea limitați pentru a se angaja în proiecte majore de dezvoltare a județului.

Aceștia, a spus liderul PNL, au ales să rămână la nivelul ligii trei a politicii și joacă jocuri cu mize mici.

„Dragii mei prieteni sătmăreni vă îndemn să acţionaţi în continuare ca o echipă unită şi ferm angajată în dezvoltarea proiectului liberal aici în Satu Mare.

Unii sunt prea mici în politica locală pentru a se lupta pentru proiecte mari de dezvoltare a judeţului. Ei vor juca mereu în liga trei a politicii şi vor rămâne la jocuri cu mize mici”, a comentat liberalul.

Lucian Bode, PNL
SURSA FOTO: Facebook/Lucian Bode

Îndemn de a face din PNL cea mai credibilă putere politică din Satu Mare

În contrast, Lucian Bode le-a transmis celor prezenți că au viziune și curaj. Ei au sprijinul oamenilor care recunosc potențialul lor.

El i-a îndemnat să facă din PNL cea mai credibilă și valoroasă putere politică din județ. Secretarul general a ținut să sublinieze importanța misiunii lor în alegerile de pe 9 iunie.

„Atât s-a putut, şi de această dată, pentru ei. Voi, în schimb, aveţi viziune şi mai aveţi ceva, aveţi curaj, aveţi oameni care vi se alătură pentru că văd potenţialul dumneavoastră.

Aveţi misiunea pe 9 iunie de a face din PNL cea mai credibilă şi valoroasă putere politică din judeţ”, a punctat el.

În guvernările liberale s-a demonstrat că este posibil să construiești în timpuri de criză

Bode a subliniat că PNL dispune de oameni valoroși, proiecte de cea mai înaltă calitate pentru comunitate și cea mai vastă experiență în administrație. De asemenea, a remarcat că locuitorii din zonă își prioritizează familia și merg înainte cu credință în Dumnezeu, indiferent de obstacolele întâlnite.

El a evidențiat că în guvernările liberale s-a demonstrat că este posibil să construiești în timpuri de criză, să atragi fonduri europene și să dezvolți cel mai vast portofoliu de proiecte.

„Pleci la drum cu parteneri într-un proiect comun în care să strângi laolaltă energiile constructive, ca să reușești să îți impui viziunea de dezvoltare la primărie și în CJ, și te trezești că partenerii virează brusc la stânga și îți întorc spatele. Să fie sănătoși, pentru că noi liberalii știm ce avem de făcut. Ei vor căuta drumul dezvoltării tot de pe locul 3, pe 9 iunie!”, a spus acesta.