Este vorba despre Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România. Odată cu câștigarea marelui premiu, solista a primit o ofertă tentantă, de a participa la Antena 1 la o emisiune de divertisment, pe care a și acceptat-o.

Mai exact, se pare că zilele trecute, Elena Ionescu, a fost surprinsă împărțindu-se între sediul postului de televiziune Antena 1 şi cabinetul medicului estetician Călin Doboş, specialist în operaţii estetice.

Concluziile pot fi trase și singure. Se pare că anul 2020 a fost un an bogat pentru Elena Ionescu, cu multe reușite.

“Dacă pentru mulţi anul 2020 a fost unul cu ghinion, iată că pentru Elena a fost unul cu realizări. A câştigat premiul cel mare la reality-showul de la Kanal D şi a semnat cu Antena 1 pentru o nouă emisiune.

De data aceasta este vorba despre un show cu mămici vedete, «Mămici cu lipici», în care îl va implica şi pe fiul ei, Răzvan, şi în care vor fi şi alte persoane publice care au copii. Elena vrea o viaţă mai bună pentru copilul ei şi cum nu sunt concerte şi evenimente acum e bucuroasă că poate câştiga bani din munca în televiziune. Ei i-ar fi plăcut şi la «Te cunosc de undeva», show-ul transformărilor, însă nu-i timpul trecut”,au precizat surse apropiate artistei pentru click.ro.

Schimbare totală de look

Pe lângă noul job pe care îl va avea la Antena 1, Elena Ionescu se va bucura și de o schimbare de look. Potrivit sursei citate, doctorul estetician Călin Doboş i-a propus o tehnică revoluţionară de mărire a sânilor pe care Elena a acceptat-o. Astfel, vedeta va apărea în show-ul de la Antena 1, într-o nouă prezentare.

Dacă până acum se știa că vedeta a dus o viață destul de grea și stătea în chirie, se pare că planurile Elenei s-au schimbat radical odată cu câștigarea marelui premiu.

“Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie. În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată să pot să achit o locuinţă, iar acum a venit momentul.

De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el”, povestea vedeta pentru click.ro, după câștigarea concursului Survivor România.