Într-o postare pe pagina personală de Facebook, preşedintele CJ Braşov Adrian Veştea, care a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte PNL în faţa lui Rareş Bogdan, a vorbit despre alegerile de azi.

Acesta susține în mod ironic că a fost martorul unei minuni. Mai exact, deși au votat doar 1.200 de votanți, în final au ieșit peste 1.800 de voturi.

”Astăzi, în a doua zi de Congres al PNL am fost martorul unei minuni. Nu, nu este vorba despre biblica înmulţire a pâinilor şi peştilor, dar seamănă. Am văzut minunea ca aproximativ 1.200 de votanţi să furnizeze fix 1.842 de voturi. Evident, faptul că un candidat la funcţia de vicepreşedinte a făcut parte şi din echipa de numărare a voturilor este tot o minune. Cum zicea Iosif Vissarionovici, nu contează cine votează, contează cine numără voturile. Dictatorul a murit în 1953, dictonul a rămas, că de-aia e dicton”, a scris Vesttea pe Facebook.

”Importante nu sunt funcțiile

Totodată, liberalul a mai adăugat că funcțiile deținute nu sunt importante, ci modul în care acestea sunt folosite de o persoană. Totodată, el a mai precizat încă o dată rezultatele oficiale, clarificând că a obținut al doilea loc, Rareș Bogdan fiind cu aproape 500 de voturi înaintea sa.

”Dar să trecem, că toate trec în viaţă. Importante nu sunt funcţiile pe care le deţii, important este cum le foloseşti pentru a lăsa ceva bun în urma ta. Bref, rezultatul votului de astăzi pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL pentru Comunicare şi Relaţii Internaţionale: Rareş Bogdan 1.107 voturi, Adrian Veştea 690 de voturi, 45 de voturi anulate”, a mai adăugat preşedintele CJ Braşov Adrian Veştea.

La finalul postării, acesta i-a urat succes lui Rareş Bogdan şi celorlalţi colegi aleşi astăzi în forul de conducere al partidului. El a mai adăugat că restul liberalilor vor continua să își vadă de treaba, în contextul în care oamenii au o serie de așteptări din partea lor.

”Mulţumesc în mod special celor care, în cele două zile de Congres, dar şi în campania internă, au ţinut la ştaiful liberal şi au avut un comportament demn de ceea ce înseamnă PNL în istoria României. În ceea ce ne priveşte, noi, liberalii braşoveni ne întoarcem la treabă. Treabă chibzuită. Pentru că asta aşteaptă oamenii de la noi”, şi-a încheiat Adrian Veştea postarea.