Probleme mari pentru miliardarul Ion Țiriac. S-a luat o decizie de ultimă oră de către familia acestuia. Țiriac se află departe de România, în Namibia.

Lovitură totală pentru Ion Țiriac

Fiul său, Ion Ion Țiriac, l-a trimis în Namibia, pe un platou, la peste 2.500 de metri. Totul s-a întâmplat pentru a-l feri pe omul de afaceri de coronavirus.

Potrivit jurnalistului Victor Ciutacu, miliardarul se afla la vânătoare împreună cu nişte parteneri de afaceri. Doar așa, Țiriac putea să stea departe de o nedorită infectare cu COVID-19.

„Domnul Ţiriac ajunge de regulă în Africa la vânătoare. E de vreo săptămână şi ceva împreună cu nişte parteneri de afaceri. Eu bănuiesc că este la vânătoare. Problema domnului Ţiriac este că aeroportul din Namibia este închis din cauza coronavirusului.

Românii au fost cei care au adus coronavirusul în Namibia, motiv pentru care namibienii nu sunt foarte cooperanţi şi nu simt nevoia să deschidă aeroportul nici măcar pentru un zbor de urgenţă operat cu avionul domnului Ţiriac. Înţeleg că se fac nişte demersuri la nivel de Minister de Externe, de ambasadă „, a dezvpluit Victor Ciutacu la România TV.