Liviu Dragnea a fost părăsit de unul dintre cei mai fideli susţinători ai săi din ultimii ani! Dumitru Buzatu, preşedinte al PSD Vaslui, a anunţat că susţine efortul de debarcare a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD.

”Zilele acestea, eu am participat la multe discuții și întâlniri, întâmplătoare sau organizate, în care s-a analizat această problemă, a scrisorii semnate de contestatarii lui Dragnea. În cadrul acestor întâlniri, eu am anunțat că voi fi de acord cu un astfel de demers dacă este unul rațional, și dacă are, într-adevăr, obiective raționale, soluții viabile și proceduri clare privitoare la ceea ce ar urma să se întâmple după schimbarea lui Dragnea de la șefia PSD. Altminteri, de ce să-l dăm pe ăsta jos și să-l punem pe altul în locul lui? Doar pentru asta, pe mine nu mă interesează așa ceva, fiindcă eu nu vreau funcții și garanții pentru un viitor politic. Eu vreau ca proiectele să meargă și ca lucrurile să funcționeze. Atât.

Ce sper eu este să ajungem la o soluție rațională, fie în cadrul unui CEx, fie în cadrul unei ședințe în care Dragnea să fie invitat pentru a se discuta toate aceste probleme. Este necesar să le discutăm în forurile noastre de conducere și să respectăm procedurile statutare. Că altfel, fără discuții și soluții raționale, pe mine nu mă interesează să-l schimbăm pe Dragnea și să-l punem pe altul în scaunul lui, altul care să facă și să dreagă”, a declarat Dumitru Buzatu, pentru PSnews.ro.


Te-ar putea interesa și: