Casa Andreei Bălan a ajuns la vânzare. Mai precis, este vorba despre jumătate din vila din Băneasa în care Andreea a locuit împreună cu George Burcea, iar acum, după plecarea acestuia, locuieşte împreună cu fetiţele ei.

Vila de lux în duplex este scoasă la închiriere pe un site imobiliar, iar preţul cerut este de 1.600 de euro.

Este vorba despre vila de lux cumpărată de Andreea Bălan împreună cu Keo

Vilă de lux în duplex de închiriat str Dimitrie Cantemir. 1.600 EUR. Vilă de lux tip duplex, complet mobilată, situată între Grădina Zoologică şi Jollie Ville pe strada Dimitrie Cantemir, zona Iancu Nicolae, cu loc de parcare în curtea din faţă, cu 4 camere, 3 băi, curte interioară şi complet utilată. Zona este extrem de liniştită, foarte potrivită pentru o familie, având acces la grădiniţele din Iancu Nicolae în doar câteva minute”, scrie în anunţ, potrivit WOWbiz.

Anunţul este postat iniţial în luna decembrie 2018, dar este încă prezent pe site-ul specializat în tranzacţii imobiliare. Duplexul are 4 camere, o suprafaţă utilă de 160 mp, un teren de 250 mp şi este mobilat complet. În celălalt duplex, locuiesc acum Andreea Bălan şi fetiţele ei, după despărţirea de George Burcea.

Artista a cumpărat iniţial întreaga vilă cu 250.000 de euro, pe vremea când era împreună cu Keo. Ulterior, după ce cei doi s-au despărţit, Andreea l-a despăgubit pe cântăreţ cu suma cu care acesta contribuise.