Mihai Gâdea de la Antena 3 a pățit-o rău de tot. Vedeta postului de știri a prezentat un document în deschiderea emisiunii de aseară despre care a spus că este în premieră națională.

Gâdea s-a lăudat degeaba

Gâdea s-a lăudat însă degeaba. Vedeta susținea în cadrul emisiunii că are un document de la Guvern prin care se dezvăluie că Executivul liberal nu mai vrea să măească pensiile cu 40% în septembrie.

„Avem documentul. E un document de aproape 70 de pagini. Își exprimă strategia pentru 2020. Arată această criză. E o previziune despre această criză. În premieră națională vă prezint acest document. În acest program, în acest raport al Guvernului sunt multe lucrruri interesante. La pagina 9 vom descoperi analiza celor de la Guvern despre criza economică. Analiștii spun că această criză este cu vâful în trimestrul al doilea din 2020. În cel de-al treilea economia își revine în cea mai mae măsură, apoi în al patrulea în totalitate. Guvenul spune că nu sunt bani pentru ceșterea de 40%”, a spus Gâdea.

În tot acest timp, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a reacționat.  Acesta a reuşit să-i strice emisiunea lui Mihai Gâdea. În timp ce la „Sinteza zilei” erau difuzate informaţii despre scenariile luate în calcul pentru majorarea pensiilor, fiind citat un document secret şi exclusiv, Cîţu dezvăluia pe Facebook faptul că este vorba despre un document public.

„FAKE NEWS in acest moment la Sinteza Zilei , Antena 3. Documentul “secret”, “exclusiv” este pe pagina MFP de o saptamana”, scrie Florin Cîţu pe Facebook.