„România este acolo unde trăieşte fie şi un singur român. PRODEMO este Alternativa pentru Demnitate Naţională a tuturor românilor, oriunde s-ar afla”, a declarat Cătălin Ivan, după înscrierea candidaturilor PRODEMO la BEC.

Un număr de 218.000 de semnături au fost depuse la BEC.

Citeşte şi: Miza cea mare de la Bruxelles! Ce salariu are un europarlamentar. Bătălia care se dă între candidații români

Despre noul său partid, Cătălin Ivan afirmă că este cel mai modern proiect politic din Europa şi că va funcţiona total transparent, atât în ceea ce priveşte activitatea şi finanţarea, cât şi alegerea reprezentanţilor pentru funcţiile publice.

Cătălin Ivan a fost exclus din PSD în mai 2015, de către organizaţia Sector 1, în urma unui conflict cu conducerea PSD, imediat după alegerile prezidenţiale.

PRODEMO are ca principale obiective redobândirea demnităţii naţionale ca sumă a demnităţii fiecărui român; susţinerea familiei naturale, consimţită prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie; valorificarea, în ţară, a competenţei, creativităţii şi excelenţei românilor; sprijinirea luptei împotriva corupţiei, corectă, depolitizată şi recuperarea cu prioritate a averilor ilicite.

Citeşte şi: DEZASTRU total pentru Victor Ponta! Probleme mari la europarlamentare! Eroarea care-l va costa foarte scump