Domnule Dragnea,
Domnule Toader,
Domnule Tăriceanu.
Doamna Dăncilă,
Vă scriu și aici că de vorbit pe la Televiziuni văd că vorbesc degeaba. Vă rog să încetați cu prefăcătoria și să băgați nasul prin sălile de judecată dacă la Tv nu vă uitați.
Nu aveți de ce să anulați niciun protocol și nici de ce să revizuiți soluțiile date pe protocol. Dacă îmi arătați UN SINGUR DOSAR recunoscut a fi făcut pe protocol, eu îl mănânc.
Oficial, DNA comunică la instanțe că nu au făcut NICIUN DOSAR pe protocol, ci numai potrivit legii, el a fost semnat așa, de sanchi, la mișto, nu să se aplice.
Pentru aceste minciuni dl. Popovici are chiar o cercetare disciplinară pe rolul CSM. Vor continua să spună aceleași minciuni, căci dacă vor recunoaște că au lucrat pe protocol și ei și judecătorii vor ajunge LA PUȘCĂRIE, nu la CSM: a administra probe în afara cadrului legal ESTE INFRACȚIUNE!
Adică vreți să dați o OUG prin care unii nevinovați cercetați abuziv să fie scoși din pușcărie NUMAI prin recunoașterea torționarilor LOR că au comis faptele lor proprii și pentru care să meargă în locul abuzaților la pușcărie?
Vă rog să vă ancorați în realitate și să nu mai credeți baliverne îndrugate de unii sau de alții despre judecătorii naivi care nu știau nimic și i-ați luminat dvs. cu protocoalele. Nu există variantele astea acum, nu se va putea afla adevărul mai devreme de 10-15 ani, dacă se va afla vreodată.
Și terminați și cu negocierile astea mârșave pe speranțele oamenilor nevinovați pe care i-ați băgat și îi mențineți prin pușcării, în schimbul libertății voastre!
Ori aveți curaj să luați taurul de coarne, ori mergeți și pregătiți băgăjelele de țuhaus!