Dan Negru este dorit cu insistență de Prima TV, post care, de câteva săptămâni, și-a schimbat proprietarul. Adrian Tomșa, șeful Look TV, a preluat controlul asupra stației deținute de Cristian Burci, iar actualul prezentator de la Antena 1 ar fi în capul listei cu achiziții pentru noua conducere de la Prima TV.  

“În prezent, există anumite discuții. I s-a propus să prezinte emisiuni de divertisment. Pentru moment, nimic nu este bătut în cuie. Cert este că Dan Negru este dorit de Prima TV, au început discuțiile. Sunt tratative, tatonări… De regulă, astfel de negocieri durează. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor”, a dezvăluit o persoană din anturajul lui Adrian Tomșa, potrivit CanCan.ro.

Prima TV are în plan să devină lider de audiență și, în acest sens, are un plan bine pus la punct.

 “Postul va pune accent pe sport, în principal fotbal, filme și emisiuni de divertisment. Primul pas este să cumpere producții HBO. Postul are foarte mulți bani. Va cumpăra niște formate internaționale mari și au nevoie de un «șofer» ca să le conducă. Iar Dan Negru este, în viziunea lor, persoana potrivită pentru acest lucru. Nu este singurul vizat, dar este în capul listei. Iar discuțiile au început”, a mai dezvăluit sursa citată.