Ciprian Șerban de la PSD a avut o reacție incendiară, pe pagina sa de Facebook, cu privire la impozitarea unei anumite categorii de pensii. Șerban, care este deputat PSD, susține impozitarea pensiilor speciale, pe motiv că toți suntem egali în fața legii.

„Toți suntem egali în fața legii. De aceea, cred, cu toată convingerea, că este normal ca și atunci când vine vorba de impozitarea pensiilor speciale să se aplice același principiu.

Solicitarea premierului Viorica Dăncilă și demersul lui Eugen Teodorovici, de a impozita pensiile speciale, reprezintă doar un act de nediscriminare, o măsură justă.

Și, pentru că PSD face politică pentru oamenii de bună credință, cei care muncesc din greu, pentru că luptăm pentru egalitate și echitate pentru cetățenii acestei țări, când inițiativa legislativă va fi dezbătută și votată în Camera Deputaților, voi vota pentru drepturi corecte și juste pentru pensionari.

Pentru noi, pentru PSD, pe primul loc se află, întotdeauna, cetățeanul român, oriunde s-ar afla el. Pentru a-i asigura o viață decentă, vom continua să fim atenți la nevoile lui și să facem tot ce ține de noi pentru a nu se simți uitat, abandonat, nedreptățit”, a scris Ciprian Șerban.