Loteria Română anunţă lansarea lozului “Comoara Ascunsă”, care poate aduce un câştig maxim de 20.000 de lei.

Lozul randalinat din cadrul seriei “Comoara Ascunsă” costă 4 lei, iar premiul maxim ce poate fi câştigat este de 20.000 de lei.

Jucătorii sunt aşteptaţi cu 170.975 de câștiguri

„COMOARĂ ASCUNSĂ este noul produs cu care LOTERIA ROMÂNĂ continuă tradiția lozului randalinat. Produsul loteristic este o nouă oportunitate pentru cei care aleg să-și încerce norocul și astfel au șansă să încaseze unul din premiile importante pe care Loteria le oferă jucătorilor.

Cu numai 4 lei, jucătorii din toată țară sunt așteptați de Loteria Română cu 170.975 de câștiguri. Valoarea totală a premiilor este 1.240.000  de lei.

Câștigurile lozului randalinat „COMOARĂ ASCUNSĂ” sunt în valoare de 4 lei, 8 lei, 10 lei, 100 de lei, 5.000 de lei, iar cele mai mari premii care pot fi câștigate sunt în valoare 20.000 de lei fiecare.

Produsele Loteriei Române aduc jucătorilor bucuria de a-și încerca norocul în fiecare zi, pentru câștigarea unor premii deosebite în bani, indiferent care dintre produsele loteristice este jocul lor preferat.”, se arată în comunicatul Loteriei Române.