Loredana Groza, reacție dură la adresa unei fane. Vedeta a reacționat imediat: Nu te mai stresa

Vedeta a postat o nouă fotografie pe rețelele de socializare în care apare cu un nou look. De data aceasta blondina a apărut cu părul mult mai scurt decât îl are deobicei, îmbrăcată cu un tricou scurt negru și cu o pereche de pantaloni gri. Poza postată de vedetă a atras imediat sute de comentarii, unele dintre ele de laudă, altele critice.

Printre comentariile primite se află și unul în care Loredanei Groza i se reproșează că este artificială. Vedeta nu a stat mult timp pe gânduri și-a răspuns comentariului negativ. Aceasta a precizat că nu are nimic artificial nici în corp sau în spirit. În plus, blondina i-a spus celei care a lăasat comentariul negativ să nu se mai streseze.

”Draga mea, nu e nimic artificial nici în corpul și nici în spiritul meu, nu te mai stresa”,a răspuns vedeta.

Vedeta spune că nu are nicio operație estetică

Cu toate că Loredana Groza a depășit vârsta de 50 de ani, aceasta arată la fel de bine ca în tinerețe. În cadrul unei emisiuni la Antena Stars, vedeta a declarat că nu are nicio operație estetică și că nici nu ar avea timp să ăși facă vreuna dacă ar vrea.

Ea a mai spus că nu este împotriva operațiilor estetice, dar crede că sunt alte posibilități în ziua de azi prin care poți arăta bine.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza, în exclusivitate, la Antena Stars.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)