Show-ul Next Star vine cu talente uimitoare, însă Amir Bălteanu este cel care i-a lăsat mască pe jurați. Băiatul are 13 ani, vine din Craiova și aun ralent aparte. Cântă la pian cu o pasiune fără precedent, iar Loredana Groza nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns.

Concurentul de la Antena 1 a avut unul dintre cele mai spectaculoase momente și a încheiat seara într-un moment unic. Loredana a declarat că nimeni nu poate simții trăirile concurentului și acesta a fost și motivul pentru care a început să plângă.

“Am închis ochii, pentru că am vrut să trăiesc prin mintea lui, senzațiile lui, ceea ce el cânta. Să pot să îl înțeleg, pentru că noi nu avem cum să îl înțelegem. Nu avem cum să simțim cum simte el! În momentul ăla, lacrimile mele au izbucnit din inimă.”, a mai mărturisit Loredana.

Șerban Copoț a rămas și el emoționat după ce a văzut reprezentația, iar după el, a urma și Ștefan Bănică, care a declarat că s-a simțit dus într-o cu totul altă lume.

Ștefan Bănică și Dorian Popa au fost șocați

“A cântat și m-a dus cu el, m-a dus într-o lume. A cântat foarte frumos!”, a spus Ștefan Bănică.

Dorian Popa a fost și el impresionat de prestanță băiatului de doar 13 ani.  “Nu am cuvinte să exprim ce moment a făcut. Trebuie să fii în sală ca sa înțelegi.”, a spus Dorian Popa.

Amir Bălteanu a primit 3 de DA după reprezentația sa, deci ar ere șanse mari să se califice în Marea Finală.

Pe lângă emisiunea din acest weekend, în fiecare sâmbătă seara, Dan Negru vine cu talente de ultimă oră. Prezentatorul tv va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României.

Șerban Copoț este co-prezentator și stă în culise alături de toți concurenții și părinții lor, chiar înainte de a intra pe scenă.

Regulile competiției sunt foarte simple. Cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

Totodată, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.