Zborul Wizz Air 3001 a decolat de pe Otopeni la timp, pe 25 martie, dimineaţa devreme, spre Londra Luton, fiind primul zbor operat de la noua bază. Operaţiunile au continuat la timp pe parcursul zilei cu 15 zboruri (segmente) transportând pasagerii spre cele mai populare destinaţii  de petrecere a timpului liber sau de business din Vestul Europei. Wizz Air a transpotat duminică aproximativ 5.000 de pasageri din şi spre Bucureşti.  

Cu un program de zboruri mai flexibil pe Otopeni, Wizz Air a introdus un orar de decolare mai avantajos pentru pasageri, din Bucureşti către destinaţiile spaniole  Valencia, Barcelona, Madrid şi Alicante. Compania a anunţat recent că zboruri către Memmingen (Germania), Verona (Italia) şi Palma de Mallorca (Spania) au fost adăugate listei de destinaţii deservite de pe Otopeni. Wizz Air operează din Bucureşti 123 de zboruri săptămânale (segmente) către 24 de destinaţii din Europa de Vest, asigurându-şi poziţia de cea mai mare linie aeriană din România.

“Cu doar o lună pentru a muta operaţiunile a 5 aeronave, a trebuit să acţionăm rapid şi eficient. Wizz Air mulţumeşte echipelor din Bucureşti, inclusiv partenerilor pentru suportul acordat în a asigura tranziţia uşoară. Pasagerii se pot bucura acum de confortul calătoriei de la un aeroport mai modern şi mai puţin aglomerat şi vor beneficia în continuare de tarifele accesibile Wizz Air,” a declarat John Stephenson, Executive Vice President, Wizz Air.