Ofertele imobiliare din provincie pornesc de la preţul de 9.000 euro TVA inclusă pentru o garsonieră din Câmpina. 

TNI se anunţă un eveniment de succes prin numărul record de 92 de companii expozante ce vin în întâmpinarea clienţilor cu oferte de locuinţe noi şi vechi, spaţii comerciale, terenuri din Bucureşti, Ilfov, Valea Prahovei, dar şi din celelalte zone ale ţării.

,,Vedetele' ediţiei de primavară a TNI se anunţă a fi proprietăţile în insolvenţă scoase la vânzare. Dacă în anul 2008 o vilă în cadrul complexului American Village Pipera costa între 200.000 şi 400.000 de euro, acum vilele din acelaşi ansamblu rezidenţial pot fi cumpărate direct de la lichidator cu preţuri cuprinse între 65.000 de euro şi 125.000 de euro plus TVA. Apartamente de vacanţă cu vedere la mare în Staţiunea Olimp sunt acum accesibile în cadrul TNI cu preţuri de la 40.000 euro plus TVA.

România Green Building Council (RoGBC) continuă parteneriatul din anii trecuţi, adăugând în primăvara aceasta un Pavilion al Caselor Verzi pentru a educa cumpărătorii în privinţa beneficiilor unei case eficiente din punct de vedere energetic şi responsabile faţă de mediu. Pavilionul pentru Case Verzi va fi un spaţiu în care se vor prezenta proiecte rezidenţiale verzi, expoziţii pentru produse inovatoare şi soluţii de construcţie tradiţionale, idei şi consultanţă gratuită pentru a economisi bani prin alegerea unei locuinţe sustenabile de o calitate superioară. 

Programul de vizitare al Târgului Naţional Imobiliar este, în zilele de 9 şi 10 mai, între orele 10,00 – 19,00, iar în data de 11 mai, între orele 10,00 – 16,00. Biletul de intrare costă 5 lei.AGERPRES