Liviu Dragnea revine în PSD? Marcel Ciolacu a spus clar: E dreptul fiecăruia, nu facem condamnări pe viață

Marcel Ciolacu a vorbit luni, 19 iulie, despre eliberarea lui Liviu Dragnea. Astfel, acesta a punctat că se bucură deoarece justiția a luat o decizie corectă şi l-a eliberat pe Liviu Dragnea.

„Mă bucur că s-a luat o decizie corectă și a fost eliberat. A avut această pârghie, e o pârghie legală, trebuie să te uiți și la fapte. Îmi pare rău prin tot ce a trebuit să treacă domnul Liviu Dragnea ca om”, a declarat Marcel Ciolacu la RomâniaTV.

În acest moment nu mai este membru de partid

De asemenea, acesta a fost întrebat dacă Liviu Dragnea mai este considerat membru al Partidului Social Democrat și dacă este posibilă o revenire a acestuia.

„În acest moment nu mai este membru de partid. Nu, nu e vorba de o hotărâre, în statut este prevăzut un astfel de lucru, în momentul în care ești condamnat automat nu mai ești membru de partid”. Mai apoi, Ciolacu a spus că după expirarea termenului de încercare, Liviu Dragnea va putea reveni în PSD.

„Pe urmă, categoric da, se poate. E dreptul fiecăruia, nu facem condamnări pe viață”, a completat Ciolacu, susținând că nu a comunicat cu Liviu Dragnea de la eliberarea acestuia.

„Eu nu cred că Liviu Dragnea își dorește în acest moment un scandal fals în interiorul PSD și mai ales cu acel vârf de lance, domnul Codrin Ștefănescu. Cred că domnul Dragnea nu își dorește să astupe acuma toată incompetența guvernamentală și hoțiile pe care le fac în acest moment actualii guvernanți”, a conchis Marcel Ciolacu.

Sursă foto: Dreamstime