Marcel Ciolacu, prima declarație despre Dragnea: Are nevoie de liniște

Actualul lider al social-democraților a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care a vrut să îi transmită sănătate lui Liviu Dragnea. Cu toate că fostul lider a făcut mai multe acuzații la adresa PSD, Marcel Ciolacu a declarat că preferă să nu comenteze aceste declarații și că, fiind o persoană privată, are dreptul să își exprime opiniile.

”Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște. Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale.”, notează Marcel Ciolacu.

PSD se va ocupa de problemele românilor

Ulterior, Marcel Ciolacu a notat că noul PSD va continua să se preocupe de problemele reale ale românilor, precum scăderea nivelului de trai, creșterile prețurilor și înghețarea pensiilor sau salariilor.

”#NoulPSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a scris Marcel Ciolacu.

Decizia judecătorilor

”Admite cererea de liberare condiționată formulată de petentul contestator Dragnea Nicolae Liviu. Dispune liberarea condiţionată a petentului contestator Dragnea Nicolae Liviu, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 71 din 27.05.2019 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 377 din 21.06.2018 pronunţată de I.C.C.J, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 142/27.05.2019 a I.C.C.J – Completul de 5 judecători”, se arată în minuta deciziei de la Tribunalul Giurgiu.

Sursă foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu