Unde va lucra Liviu Dragnea după ieșirea din închisoare? A spus-o chiar el

După ieșirea din Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a răspuns mai multor întrebări ale jurnaliștilor. Înconjurat de susținătorii săi, care aclamau ”libertate”, fostul lider PSD a fost întrebat unde va lucra de acum înainte. Dragnea a răspuns că va lucra la firma fiului său.

El a povestit că în perioada în care a fost încarcerat a avut parte de chin, suferință și umilință. El mai spune că din această cauză, sănătatea sa a avut de suferit, fostul lider social-democrat fiind mult mai slab decât atunci când a fost închis, lucru ce l-au observat și jurnaliștii.

”Încă mai e speranță”

În fața închisorii, Liviu Dragnea a declarat că atunci când a fost încarcerat, România era ” o ţară prosperă, o ţară cu speranţă şi viitor.” Acum, spune el, avem parte de o ”dictatură feroce”, în România fiind afectată libertatea de exprimare.

”Când am plecat România era o ţară prosperă, o ţară cu speranţă şi viitor. Azi e o dictatură feroce. E afectată libertatea de exprimare. E amanetat viitorul României.”, este de părere Dragnea.

Cu toare acestea, Liviu Dragnea spune că mai este încă speranță pentru România.

”Încă mai e speranţă. Încă nu e prea târziu pentru ţara asta. Numai Dumnezeu putea să mă ajute să ies sănătos din puşcărie.”, spune el.

Sursă foto: INQUAM / Octav Ganea