Liviu Dragnea nu mai are nicio șansă. Procurorul-şef al DNA, Crin Bologa, a venit cu o serie de noi precizări legate de Dosarul Tel Drum. Mai exact, acesta a subliniat faptul că în prezent se lucrează în continuare la acest dosar, dar părţile au cerut recent să asculte toate interceptările, ceea ce este de durată, având în vedere că sunt sute de ore de înregistrări.

Crin Bologa a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă despre Dosarul Tel Drum. Potrivit acestuia, va dura ceva timp până ce probele vor fi administrate.

”Se pare că există foarte multe cereri de administrare de probe. S-a cerut de asemenea, şi asta recent, să se audieze de către toate părţile din dosar toate interceptările din acest dosar – zeci, sute de ore de interceptări”.

Liviu Dragnea nu mai are scăpare

El a mai subliniat faptul că se lucrează în continuare la dosar, iar probele continuă să fie administrate. Totodată, el a explicat faptul că doamna procuror care se ocupă de acest caz nu își dorește să fie pusă în situația în care să fie acuzată că nu respectă drepturile tuturor celor implicați în dosar.

”Se lucrează, dosarul nu este lăsat în nelucrare, dar se administrează probe în continuare. Doamna procuror nu doreşte să fie acuzată că nu respectă drepturile persoanelor şi ale părţilor din dosar”, a mai declarat şeful DNA.

De menționat este faptul că, în luna iunie a anului trecut, DNA anunţa că fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost inculpat oficial în dosarul Tel Drum. Mai exact, el a fost acuzat de săvârşirea mai multor infracţiuni, prejudiciul produs statului, în favoarea firmei Tel Drum. În ceea ce privește valoarea prejudiciului, se pare că acesta depășește suma de 31 de milioane de lei.

În ceea ce privește situația fostului șef al PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție în luna mai a anului 2019, la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea