Liviu Dragnea, mesaj dur pentru PSD: Începem lupta cu trădătorii și vânzătorii

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a postat un mesaj pe pagina de socializare cu privire la alianța PNL-PSD, alianță pe care o mai numește și ”Alianța Rușinii Naționale”. Mai mult decât atât, acesta a trimis și un comunicat de presă, cu același mesaj, din partea partidului Alianța Pentru Patrie (APP), un proiect al fostului lider social-democrat.

Liviu Dragnea spune că de azi (joi, 25 noiembrie) ”începe masacrul societății românești și vânzarea țării”. Fostul lider social-democrat spune că oamenii care au votat cu PSD s-au trezit, ”peste noapte”, prizonierii intereselor unui singur om, ”bolnav de putere și îngrozit de justiție”.

”De astăzi, începe masacrul societății românești și vânzarea, pe față, a țării noastre de către Alianța Rușinii Naționale. De azi, e clar pentru oricine a votat PSD că s-a trezit, peste noapte, în pat cu Iohannis. Că s-a trezit prizonierul intereselor unui singur om, bolnav de putere și îngrozit de justiție.”, notează Liviu Dragnea.

Cea mai neagră zi a politicii românești

De asemenea, fostul lider social-democrat spune că azi este ”cea mai neagră zi a politicii românești”, subliniind că gruparea președintelui Klaus Iohannis a ”acaparat țara”.

”E cea mai neagră zi a politicii românești și a sorții românilor. Pentru că, de azi, clica lui Iohannis a acaparat țara. O țară pe care, anterior, au făcut-o săracă și bolnavă… O să fim martorii multor nenorociri de aici înainte.”, mai notează Liviu Dragnea.

Noi începem lupta

Cu toate acestea, notează Liviu Dragnea, Alianța Pentru Patrie (APP) începe ”lupta cu trădătorii și vânzătorii”. Acesta a subliniat că ”România este a românilor și așa trebuie să rămână”.

”Însă, tot de astăzi, noi începem lupta cu trădătorii și vânzătorii. Cu tot ce putem, cu tot ce avem la dispoziție, până la capăt! Pentru că ce nu au înțeles ei e că românii nu sunt singuri și nu sunt predați și vânduți, așa cum sunt Iohannis și slugile lui din PSD și PNL. România e a românilor și așa trebuie să rămână!”, este mesajul lui Liviu Dragnea.