Joi, 15 iulie, Liviu Dragnea a aflat că poate părăsi Penitenciarul Rahova, în urma deciziei luate de Tribunalul Giurgiu.

Eliberarea lui Liviu Dragnea i-a înfuriat pe unii: “Foarte posibil să-l caute cu Interpolul ca pe Udrea, Bica, Ghiţă, Mazăre”

Aşa cum era de aşteptat, nu toată lumea se bucură de eliberarea fostului lider PSD. Două asociaţii civice ce au participat la protestele împotriva PSD, atunci când Liviu Dragnea era la cârma acestei formaţiuni politice, au reacţionat virulent la adresa politicianului, dorindu-i chiar să se întoarcă după gratii şi pentru alte dosare.

Astfel, reprezentanţii comunităţii “Corupţia ucide” au transmis pe Facebook că este o zi ruşinoasă pentru justiţia din România şi au sugerat că Dragnea ar putea fugi din ţară.

“Liviu Dragnea a fost eliberat condiţionat de către Tribunalul Giurgiu, căci de-aia a cerut strămutarea! N-am înţeles dacă i-au dat interdicţie de părăsire a teritoriului, aşa că este foarte posibil să-l caute cu Interpolul ca pe Udrea, Bica, Ghiţă, Mazăre. Încă o zi ruşinoasă pentru Justiţia Română.”

“Nu ne rămâne decât să sperăm că va mai vizita această puşcărie şi pentru alte dosare”

Iar cei de la asociaţia “Evoluţie în instituţie” au scris într-un mesaj că speră ca Liviu Dragnea să se întoarcă la Rahova, după ce va fi condamnat şi în alte dosare care vin din urmă, precum 10 August, Teldrum sau fonduri europene, transmite news.ro.

“Puşcăriaşul Dragnea va fi eliberat de la Rahova după 2 ani de temniţă. Tribunalul Giurgiu a admis astăzi cererea „nimicului” de eliberare condiţionată. Nici nu aveau cum să decidă altfel judecătorii, mai ales ca acesta a suferit foarte mult în tot acest timp cât a fost închis. În plus, a fost şi ameninţat cu violul în puşcărie.

Nu ne rămâne decât să sperăm că va mai vizita această puşcărie şi pentru alte dosare care vin din urmă: 10 August, Teldrum, fonduri europene. Are cineva un atelier auto care doreşte angajarea mecanicului Dragnea? Noi am auzit că s-a specializat la Rahova.”