Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Codrin Ștefănescu anunță posibila revenire a lui Liviu Dragnea pe scena politică, afirmând că e singura și ultima speranță.

Mai exact, acesta susține că fostul lider al PSD este singura speranță pentru Români, adăugând că doar așa românii își pot recupera țara. Totodată, el a făcut un apel la cei care îl urmăresc să îi transmită lui Liviu Dragnea toate gândurile bune și încrederea pe care o au în el.

”Mai există o singură speranță! Singura și ultima! Știu exact ce spun, simt și cred! Sunt convins că mulți dintre voi îmi împărtășiți opinia și încă mai credeți că putem să ne recuperăm țara! Speranța se numește Liviu Dragnea și vreau să-l asigur că are cu cine și pentru cine! Și rog să-i transmiteți și voi asta, acum și aici!” a scris Codrin Ștefănescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea și fost lider al PSD, pe Facebook.

Liviu Dragnea, susținut de români

La scurt timp după postare, mai multe mesaje de susținere pentru Liviu Dragnea au început să apară pe Facebook. Aștept cu speranță un semn de liniște și siguranță.”, ”Diaspora este cu dvs, domnule Dragnea”, ”Reveniți în politică, domnule Dragnea, că ăștia ne-au înfometat. Avem nevoie de politicieni ca dumneavoastră, ca Adrian Năstase.”, ”Prezent!”, se arată în mesajele primite de Codrin Ștefănescu.

De menționat este faptul că Marcel Ciolacu anunța că vechiul PSD nu se va mai întoarce niciodată, precizând că este mândru de modul în care partidul pe care îl conduce funcționează acum.

”Sunt foarte mândru de cum a decurs toată această perioadă în PSD și de acest nou PSD. Nu se mai întoarce. Îi anunț pe cei care ”latră” pe Facebook-uri: PSD nu se mai întoarce în trecut, este EXCLUS. Cu Ciolacu sau fără Ciolacu, acest partid NU se va mai întoarce în trecut.” spunea Marcel Ciolacu, președintele PSD, la RomâniaTV.

Totodată, în PSD mai există anumite discuții potrivit cărora Liviu Dragnea ar putea reveni pe scena politică cu un nou partid.