Lider AUR, transferat la PNL

Virgil Popescu a postat pe Facebook că PNL Strehaia a devenit „mult mai puternică” în urma alăturării președintelui AUR Strehaia, Dan Molea, și a membrilor organizației acestuia la Partidul Național Liberal.

Motivul invocat este faptul că aceștia s-au convins că AUR nu este un partid serios.

Dan Molea exprimă dorința fermă de a contribui la dezvoltarea orașului Strehaia și a acceptat provocarea de a candida la primărie în alegerile din acest an.

„Echipa liberală de la Strehaia este de astăzi mult mai puternică! Președintele AUR Strehaia Dan Molea împreună cu membrii organizației s-au alăturat organizației PNL Strehaia, după ce s-au convins că AUR nu este un partid serios, care să vrea binele cetățenilor!

Dan Molea își dorește foarte mult să dezvolte orașul Strehaia și a acceptat provocarea de a fi candidatul la primărie la alegerile de anul acesta”, arată acesta.

transfer pnl
SURSA FOTO: Facebook

Liberalii vor să-l someze pe primarul din Strehaia

Virgil Popescu și echipa PNL Mehedinți promit să ofere întreaga:

  • susținere
  • expertiză necesară pentru a iniția și continua proiecte importante

Acesta spune că proiectele sunt ignorate de actualul primar. Liberalii din Strehaia intenționează să-l someze pe primar să-și îndeplinească atribuțiile până la alegeri. Ei spun că orașul pierde oportunități semnificative de dezvoltare.

„Din partea mea și a echipei PNL Mehedinți va avea parte de toată susținerea și expertiza necesară pentru a demara și continua o serie de proiecte importante, pe care actualul primar le-a ignorat pur și simplu. Dar până la alegeri liberalii de Strehaia îl vor soma pe edil să își facă treaba, pentru că orașul pierde oportunități importante de dezvoltare!”, continuă acesta.

AUR, un partid toxic

Popescu se declară încântat de decizia lui Molea de a părăsi AUR, pe care îl numește un partid toxic.

De asemenea, sugerează că AUR Mehedinți este, de fapt, o extensie a PSD-ului, denumindu-l „un PSD mai mic” cu trei „facțiuni”.

„Mă bucur că domnul Molea și-a dat seama că AUR este un partid toxic. În plus, AUR Mehedinți este de fapt o anexă a PSD-ului, «un PSD mai mic», cu 3 «facțiuni», respectiv Chircu – PSD Aladin Georgescu, Ganțu – PSD Marius Screciu și Folescu, care de fapt este în continuare deputat PSD„, continuă Virgil Popescu.

Popescu exprimă încredere că mehedințenii și cetățenii din Strehaia nu vor fi manipulați de aceste „tactici” și vor alege PNL, deoarece consideră că PSD înseamnă stagnare.

„Așa că am încredere că mehedințenii și cetățenii din Strehaia nu se vor lăsa păcăliți de aceste «tactici», ci vor alege PNL, pentru că PSD înseamnă stagnare.”, a fost mesajul său.

Virgil Popescu, atac dur la adresa lui Simion

Virgil Popescu a declarat că George Simion, președintele AUR, a ratat oportunitatea de a nu spune nimic. El a adăugat că acesta l-a inclus pe el într-o listă pe care o denumește „pionii unor interese străine de interesul națiunii române”.

Popescu a afirmat că Simion își vânduse sufletul stăpânului Rusiei și îi reprezenta pe cei care subminează țara.

Mai exact, l-a acuzat pe Simion că a făcut referire la negocierile purtate de România cu Ucraina pentru un acord bilateral privind garanțiile de securitate.

„După ce și-a vândut sufletul stăpânului Rusiei și îi reprezintă pe cei care subminează țara, confuzia a pus stăpânire totală pe mintea unui așa zis politician de la noi! Încă o dată, George Simion, președintele AUR, a ratat momentul să tacă. Mă enumeră printre «pionii unor interese străine de interesul naţiunii române», acuzând negocieri purtate de ţara noastră cu Ucraina pentru un acord bilateral privind garanţii de securitate”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.