Potrivit unor documente depuse la CNA de reprezentanţii postului, pentru început se planifică distribuirea canalului în România, Ungaria, Slovacia, Ucraina, Serbia şi Croaţia. 

„Canalul Moziverzum are ca perioadă de lansare semestrul 2 din 2017 şi oferă o alternativă extrem de competitivă pe piaţa canalelor de filme, o varietate de genuri extrem de interesantă şi captivantă. Oferta Moziverzum constă în filme de acţiune, comedie, aventură, dramă şi horor”, relevă sursa citată. 

Sursa de provenienţă a grilei este compusă din programe ale altor producători. 

„Moziverzum oferă cele mai noi filme, precum şi filme clasice, istorice şi nu numai, toate asigurate de contracte cu celebre case de producţie. Moziverzum va emite 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, iar oferta sa este aliniată la dorinţele telespectatorilor”, menţionează sursa citată. 

SC CEE Broadcasting Co. SRL, compania care a solicitat licenţa audiovizuală pentru Moziverzum, face parte din grupul TV2. 

„Compania CEE Broadcasting Co. SRL va lansa o paletă largă de canale diversificate. Investiţia totală a companiei pentru lansare este asigurată din surse financiare proprii şi este estimată la 8,8 milioane de euro pe an”, relevă documentele depuse la CNA. Partea care va reveni Moziverzum este de 0,9 milioane de euro pe an pentru filme de calitate. 

AGERPRES