Boardul director a oficilizat numirea în cadrul unei întâlniri cu toţi membrii acestuia, întâlnire ce a avut loc la LG Twin Towers, sediul central al LG Electronics din Seoul, astăzi, 18 martie 2011. În acelaşi timp, Koo a fost numit oficial ca director pentru cea de-a noua întâlnire generală a acţionarilor LG.

În cadrul aceleaşi întâlniri a acţionarilor, Yu-sik Kang, Vice Chairman al LG Corporation şi Do-hyun Jung, Chief Finance Officer şi Executive Vice President, au fost numiţi director independent non-executiv şi respectiv director. Astfel, în prezent, compania LG numără şapte membri în bord, număr ce include şi directori din exteriorul companiei – In-kee Joo, Kyu-min Lee, Sang-hee Kim şi Jong-nam Joo.

Pe lângă aceste numiri, în cadrul adunării au fost aprobate obiectivele de business ale companiei, la care s-a adăugat şi obiectivele energetic si de protejare  a mediului. Ultimele două vor include un proces de diagnoză în ceea ce priveşte consumul de energie, iniţative de eficienţă energetică şi construirea de facilităţi dedicate prevenirii poluării mediului înconjurător.

De asemenea, a fost luată o decizie în ceea ce priveşte păstrarea limitei de 4,5 miliarde de KRW (4 milioane de dolari), sumă destinată salariilor directorilor pentru anul 2011. Pentru plata dividendelor, directorii au stabilit suma de 200 de KRW pentru acţiunile comune şi de 250 KRW pentru acţiunile preferenţiale.