Veniturile din al doilea trimestru din anul 2013 au crescut cu 10,1% în comparaţie cu aceaşi perioadă a anului precedent, ajungând la 13.58 miliarde dolari, datorită creşterii vânzărilor în majoritatea diviziilor de business LG. Profitul operaţional în al doilea trimestru a fost de 426 milioane dolar, cu un profit net de 139,04 milioane dolari, înregistrând o îmbunătăţire semnificativă faţă de trimestrul anterior.

Compania LG Home Entertainment a înregistrat venituri de 4,91 miliarde dolari, o creştere de 6,4% faţă de trimestrul anterior. Compania LG Mobile Communications a continuat să-şi îmbunătăţească poziţia în al doilea trimestru înregistrând venituri de 2,7 miliarde dolari, o creştere de 34,5% faţă de aceaşi perioadă a anului trecut. Compania a livrat 12,1 milioane de smartphone-uri în al doilea trimestru

Compania LG Home Appliance a înregistrat cele mai mari venituri din istoria sa, cu vânzări în al doilea trimestru de 2.84 miliarde dolari, în creştere cu 10,9% faţă de anul precedent în mare parte datorită vânzărilor puternice în Statele Unite şi pe pieţele emergente, cum ar fi China şi America Latină.

Compania LG Air Conditioning and Energy Solutions a raportat venituri record de 1,55 miliarde dolari în al doilea trimestru, o creştere de 18,4% faţă de al doilea trimestru din anul trecut şi o creştere de 42,5% faţă de primul trimestru al anului 2013.