Laptopul convertibil Yoga 3 Pro, un dispozitiv hibrid premium, cel mai subţire din lume (12.8 mm) şi foarte uşor (1.19 kg). Are o balama ingenioasă, inspirată de curelele metalice de ceas, asamblată manual din peste 800 de piese de oţel. Este echipat cu procesorul Intel Core M-70, conceput special pentru dispozitive extrem de subţiri, procesor care generează mai puţină căldură. Ceea ce înseamnă că Yoga 3 Pro este şi extrem de silenţios.    

Yoga 3 Pro este deja disponibil în România la preţuri de retail pornind de la 5.500 lei.

 În curând va fi disponibilă în magazine şi noua tableta Yoga 2, în versiunea de 10 inch precum şi cea de 13 inch (Yoga 2 Pro).  Cea din urmă se remarcă prin proiectorul integrat şi prin sistemul de sunet JBL de 8 waţi, cu subwoofer.Este echipată cu procesor Intel, tehnologie audio Dolby şi are o autonomie de până la 15 ore. Preţurile sunt detaliate in comunicatele atasate – dar nu includ taxe, costuri de transport sau adaosuri comerciale.

Tableta Yoga 2 de 10 inch şi 8 inch, cu Android vor fi disponibile la prețuri care pornesc de la 300 euro,  respectiv 250 euro, la care se adaugă taxe de transport şi adaosuri de retailer.

Tableta Yoga cu Windows de 10 inch va fi disponibilă începând de la 400 euro. Tableta cu Windows nu va fi disponibilă în prima fază şi în România.  Modelul de 8 inch va fi disponibil de la 300 euro. Lenovo Yoga Tablet 2 Pro va fi disponibilă în curând la prețuri care încep de la aproximativ 500 euro.