Noul magazin oferă administrare, utilizare şi publicare customizată a aplicaţiilor, precum şi politici flexibile de preţ în funcţie de volume. Lenovo Enterprise App Shop le oferă o modalitate simplă utilizatorilor individuali şi companiilor de a accesaşi folosi aplicaţii de productivitate pe tableta lor Lenovo sau orice alta tableta cu sistem de operare Android (versiunea 3.1 sau mai nouă).

„Odată cu afluxul de dispozitive personale şi mobile de la locul de muncă, este foarte important pentru companii să poată gestiona aplicaţiile licenţiate şi pe cele externepe care le folosesc angajaţii lor", a spus Mark Cohen, vice-preşedinte Ecosisteme şi Monetizare, Lenovo. "Am creat un magazin de aplicaţii conceput special pentru companii, care dispune de integrare LDAP şi suport Android multi-platformă, pentru a facilita managementul IT, oferindu-le în acelaşi timp utilizatorilor aplicaţiile de care au nevoie pentru a mări productivitatea."

O modalitate de a gestiona numeroase aplicaţii

Pe măsură ce tot mai mulţi consumatori îşi folosesc dispozitive personale la serviciu, creşte atât potenţialul riscurilor de securitate cât şi nevoia de management IT. Lenovo App Shop Manager rezolvă această provocare şile permite companiilor să îşi creeze propriile magazine personalizate de aplicaţii. Managerii IT pot astfel achiziţiona, licenţia, distribui şi gestiona aplicaţiile aprobate pentru utilizatorul final. Lenovo Director App Shop controlează doar aplicaţiile, nu şi dispozitivele, spre deosebire de alte soluţii de gestionare a dispozitivelor mobile.

Modelat după magazinele de aplicaţii self-service, Lenovo Director App Shop face totul foarte simplu şi convenabil pentru utilizatorii finali, minimizând în acelaşi timp costurile şi complexitatea pentru personalul IT. În plus, ca soluţie software de tip serviciu găzduită în cloud, fără necesităţi de infrastructură şi suport, Lenovo Director App Shop asigură costuri de proprietate reduse.

App Shop Lenovo este disponibil în toată lumea (cu excepţia Chinei), prin serviciile de vânzări Lenovo.