Computerul are cele mai noi procesoare şi tehnologii grafice, din generaţia a 3-a, cu procesoare IntelCore7 şi procesoare grafice NVIDIA Ge Force de 2 giga. Memoria RAM şi hard diskul pot merge de la 8GB DDR3, până la 1TB HDD şi până la 64GB SSD

Ecranul de 27 de inci este multi-touch, fără cadru, şi poate fi pliat până la orizontală. 

"Lenovo IdeaCentre A720 este un produs care, prin design şi tehnologie, face trecerea la următoarea etapă în istoria relaţiei dintre oameni şi PC-uri. Aşa cum cu toţii ne amintim de momentul în care am renunţat la clasicul telefon mobil pentru a trece la smart-phone, la fel şi A720 marchează o schimbare fundamentală a felului în interacţionăm cu PC-urile noastre. Este o schimbare de interfaţă care deschide calea către noi experienţe multisenzoriale şi noi utilizări ale PC-urilor de birou", a arătat Aurel Netin, director general Lenovo România, Bulgaria şi Republica Moldova, într-un comunicat.

PC-ul se livrează cu Windows 7 Home Premium preinstalat şi este Win 8 Ready.

Lenovo este o companie de tehnologie personală cu o cifră de afaceri de 30 miliarde dolari, al doilea furnizor de computere personale din lume şi deserveşte clienţi din peste 160 de ţări.

Firma a fost creată în urma achiziţionării de către Lenovo Group a fostei Divizii de Calculatoare Personale a IBM.

Compania Lenovo deţine centre de cercetare importante în Yamato, Japonia, în Beijing, China şi în Raleigh, Carolina de Nord.
Sursa: Agerpres