Lovitură în plin încasată de către Liviu Dragnea chiar în pușcărie. Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, dă de pământ cu fostul șef PSD, dar și cu actualul premier, Viorica Dăncilă. Fostul journalist o pune la colț pe Dăncilă pentru atitudinea acesteia și pentru mesajele trasmise din străinătate vis-a -vis de corupția din România.

Ursula von der Leyen urmează să anunțe comisarii europeni agreați de Bruxelles, iar România nu stă bine deloc. Cele două propuneri ar fi fost refuzate deja. Și asta nu e tot. Anunțul făcut de purtătorul de cuvânt al secretarului de stat american Mike Pompeo, care anunța că atât Liviu Dragnea cât și copii săi au interdicție în SUA, l-a scos din minți pe Rareș Bogdan care a dat de pământ cu PSD.

Nu cred că doamna Dăncilă peste noapte s-a transformat și nu cred că PSD a înțeles ceva nici măcar pentru dușul cu gheață, pentru că ei nu au luat un duș rece ieri, au luat un duș cu gheață prin blocarea accesului familiei lui Liviu Dragnea, și a lui Liviu Dragnea în Stalele Unite. Dacă cineva trebuie să înțeleagă niște lucruri, atunci PSD și ALDE vor trebui să înțeleagă ce au făcut în acești 2 ani și jumătate. Iar faptul că Liviu Dragnea se află, la fel ca Pablo Escobar, cu întreaga familie pe lista de interzis în Statele Unite, la fel ca oligarhii lui Vladimir Putin și a lui Hugo Chavez sau a lui Maduro, înseamnă extrem de mult și ar trebui ca fiecare membru PSD, lider PSD să înțeleagă ce a făcut acest partid și ce au făcut liderii lor în acești doi ani și jumătate. Este o chestiune fără precedent în România, am văzut că nu alocăm suficinet spațiu și suficientă atenție acestei chestiuni, credeți-mă are mult mai mare relevanță decât pare la prima vedere. Este un semnal de alarmă pentru întreg partidul social democrat care a devenit completamente nefrecventabil și pentru întreaga guvernare„, a declarat europarlamentarul, conform B1.ro.