De-a lungul carierei sale, Teo Trandafir a devenit un simbol al profesionalismului și al unei cariere longevive în televiziune. Cunoscuta prezentatoare și-a amintit sfatul important pe care l-a primit de la regretata actriță, Stela Popescu, și care a călăuzit-o în viață și în meserie. Teo a vorbit și despre cele mai dificile momente din timpul show-ului pe care-l prezintă, dar și despre cum își petrece timpul liber.

Cu o carieră ce cuprinde 30 de ani de televiziune, Teo s-a făcut remarcată drept unul dintre cei mai buni profesioniști în domeniul divertismentului. Recent, vedeta Kanal D, Teo Trandafir, a mărturisit într-un interviu ce lecție de viață prețioasă i-a oferit Stela Popescu, vorbe care au călăuzit-o de-a lungul carierei.

Ce a învățat Teo Trandafir de la Stela Popescu

Teo Trandafir a avut o evoluție extraordinară în domeniul mass-media, iar în prezent este una dintre cele mai respectate vedete TV. Prezentatoarea a povestit cum Stela Popescu a îndemnat-o să nu se descurajeze niciodată din a-și urma pasiunea, atât timp cât are forța de a merge mai departe. Teo este de părere că celebritatea nu a schimbat-o, menționând că se înconjoară cu oameni, capabili să-i spună adevăruri inconfortabile.

„Cea mai mare lecție mi-a dat-o Stela Popescu care mi-a spus un lucru ce m-a marcat; I-am urmat sfatul. Atâta vreme cât pot să fac ce fac, nu am de gând să mă las. Dacă m-am schimbat, cei din jur ar trebui să remarce, oameni pe care îi cunosc de mulți ani și care m-ar fi tras de mânecă dacă ar fi fost ceva în neregulă”, a menționat Teo Trandafir pentru Ciao.ro.

A luat țeapă de la un invitat

Teo nu a ezitat să vorbească și despre momentele neașteptate din emisiunea pe care o prezintă, când unul dintre invitați nu a mai ajuns deloc. Teo spune că a tratat astfel de circumstanțe cu umor și carisma ce o caracterizează.

„La un moment dat unul dintre invitați nu a venit, pentru că este medic și era în gardă și în locul lui a venit altcineva. Nu am avut de unde să știu și i-am spus domnului respectiv pe numele pe care îl știam. El, cu delicatețe, mi-a spus . În ceea ce privește momentele mai dificile se întâmplă ca în viață; te gândești de doua ori dacă e un lucru dramatic care ar putea să afecteze viața ta sau pe a celor din jur. Dacă nu este, îl tratezi cu umor”, a mai adăugat ea pentru sursa citată.