Lavinia Pîrva a postat recent o nouă fotografie în care apare Alexandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică. Totuși, fanii artistei au rămas mirați deoarece micuțul este blond, în timp ce părinții lui au mai mult o culoare închisă a părului. Despre Ștefan Bănică se știe că a fost mereu adeptul discreției când vine vorba de viața personală, însă Lavinia Pîrva mai postează imagini cu băiețeului celor doi.

Ce fotografie a postat Lavinia Pîrva de curând

La câteva zile distanță după ce Bănică a postat o imagine alături de fiica sa cu Andreea Marin, Violeta, Lavinia a postat online imagini noi și cu mezinul familiei, Alexandru. În nicio fotografie nu i se vede însă chipul băiețelului ei, lucru care îi deranjează pe fanii celor doi artiști, însă și alte vedete recurg la astfel de gesturi.

Nu vor să își expună copilul online

Lavinia și Ștefan nu vor să-și expună fiul de doi anișori, pe rețelele de socializare, însă mândra mămică nu se prea poate abține și mai publică din când în când câte o imagine cu fiul ei.  Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Lavinia Pârva l-a scos pe micuț la o plimbare prin parc. Acolo, Lavinia Pârva l-a filmat pe fiul ei în timp ce aleargă și admiră lacul plin cu nuferi.

Fanii au fost uimiți

Fanii s-au arătat mirați de faptul că micuțul este blonduț și se tot întreabă cu cine seamănă. Dar poate ca și în cazul celorlalți frați ai lui, Violeta și Radu, a moștenit ochii albaștri și tenul deschis al bunicii lui, ai mamei lui Ștefan Bănică.

„Băiețelul este șaten, tenul alb. Cu cine seamănă oare din familie?’,

„Așa blonduț???’,

„Și el are ochii albaștri ca frații lui’,

„Cu cine seamănă copilul tău blond?’, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor Lavinei Pîrva pe Instagram.